Prachtig handelspand op 200m van strand

€ 400.000

Restaurant/cafetaria op exclusieve locatie, 200m van het zandstrand in de directe omgeving van een natuurpark.
Het restaurant genoot jarenlang een uitstekende reputatie in de omgeving en wordt vanwege ouderdom verkocht.
De woning heeft een vloeroppervlakte van ca. 250m² verdeeld over een restaurant, keuken, bakkerij, berging, personeelstoilet en toiletten (toegankelijk voor mindervaliden).
De gehele zuidzijde van het restaurant is voorzien van hoogwaardige glazen deuren naar het terras met uitzicht op zee. Het terras heeft een oppervlakte van ca. 60m² (12x5m).
De ingang van het Local is via de glazen draaideur van de inkomhal van het hoofdgebouw van het condominium of via het terras dat toegankelijk is voor gehandicapten.

Indien u de Local als cafe-restaurant wilt blijven gebruiken, kunt u de exclusieve inrichting overnemen met een grote taartentoonbank, keuken/bakkerij volledig ingericht in RVS.
(Miewe oven, Serverondo deegroller, etc. hoogwaardige keukens en koelkasten. Complete inrichting aanwezig.)

Ook het ruime interieur is smaakvol ingericht met stucwerk aan de wanden en plafonds, airconditioning, halogeenverlichting, vergulde wand- en plafondkroonluchters met geslepen kristal, lichtdimmer, muziekinstallatie met ingebouwde plafondspeakers. Alle meubelen zijn op maat gemaakt met veerstoelen. De stof kan op elk moment opnieuw gestoffeerd worden naar uw smaak.

Het pand omvat ook het eigendomsaandeel van het pand met park en zwembad geregistreerd in het kadaster, evenals de luxe inkomhal met roterende glazen deur.

De concessie is beschikbaar en kan worden overgenomen. Bij de overdracht van een onderneming wordt hulp geboden. Er is een bankschatting van € 590.000,- – de overname van de inventaris is een kwestie van onderhandelen. Het pand is zeer geschikt als investering, voor aankoop met daaropvolgende verhuur.
  Het restaurant is gevestigd in een elegant en rustig luxe wooncomplex vlakbij een groot hotel (800 bedden) en in de directe omgeving van diverse wooncomplexen. Snelle toegang tot de hoofdweg met directe toegang tot Torrevieja en Guardamar del Segura (elk 5-7 minuten rijden).

Guardamar is een rustige badplaats in de autonome regio Valencia in Spanje. De handelsmerken van Guardamar zijn lange, natuurlijke stranden en weelderige groene ruimtes. Het kleine stadje ligt aan de Costa Blanca in het zuidoosten van Spanje aan de Middellandse Zee in de provincie Alicante, in de plaatselijke Comarca Vega Baja del Segura of kortweg Vega Baja. Het stadscentrum van Guardamar del Segura ligt ongeveer 35 km van Alicante (luchthaven) in het noorden en ongeveer 14 km van Torrevieja in het zuiden.

Guardamar is een schone stad met een zeer goede infrastructuur.
Naast de Spanjaarden zijn er opmerkelijke groepen Europese inwoners, Britten, Duitsers, Russen, Oostenrijkers, Zwitsers, Belgen, Nederlanders en Scandinaviers (meer Noren dan Zweden).

Het elf kilometer lange fijne zandstrand van Guardamar wordt beschouwd als een van de mooiste van Spanje, niet in de laatste plaats vanwege het lange dennenbos dat er parallel aan loopt.
Een grote jachthaven naast het enorme natuurpark met palmbomen, eucaliptusbomen, pijnbomen, agaves en nog veel meer. Het is aangewezen als natuurgebied.
De stad biedt goede winkelmogelijkheden, busverbindingen, overdekt zwembad en nog veel meer.

De Costa Blanca, waartoe ook Guardamar behoort, heeft een mild mediterraan klimaat. De zeetemperatuur ligt in de zomer rond de 28 graden, de dagtemperaturen liggen rond de 30 graden in de zomer en 16 tot 20 graden in de winter. De ligging aan de kust van Guardamar garandeert ook in de zomer een welkome zeebries, terwijl in het achterland, in de steden Orihuela en Murcia, overdag grote hitte heerst, die bewoners elke zomer naar de zomerresorts van de kustplaatsen drijft.

De omgangstaal en zakelijke taal is overwegend Engels. Het niet kennen van de Spaanse taal vormt geen belemmering om hier een investering te doen of een nieuw bedrijf te starten.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Meer informatie? Contacteer ons!