Over ons Costa Blanca Propiedades

Waarom wonen aan de Costa Blanca?

Costa Blanca is een adembenemende kustlijn van maar liefst 244 km lang. Deze prachtige Spaanse costa is gekend omwille van de prachtige witte stranden, pittoreske dorpjes, uitstekende gastronomie en het warme klimaat het hele jaar door. De regio biedt een mix van bruisende steden, charmante dorpjes en een breed scala aan activiteiten, waaronder watersporten en golfen.

De Costa Blanca is niet alleen een populaire bestemming voor een tweede verblijf, maar ook steeds meer mensen besluiten om er permanent te gaan wonen. Ons aanbod van woningen in die regio is zeer uitgebreid, of je nu op zoek bent naar een luxe villa of een gezellig appartementje in het hart van een levendig stadje, wij hebben het allemaal in ons aanbod. Ben jij klaar voor 300 dagen zon per jaar? Ons team staat klaar om te helpen bij het vinden van jouw ideale woning aan de Costa Blanca.

Leer Kurt kennen, hij helpt je graag bij jouw zoektocht

Kurt staat klaar om je te begeleiden naar jouw Spaanse droomwoning. Hij biedt niet alleen het beste professioneel advies bij het zoeken naar jouw ideale woning, maar ook bij het ontwikkelen van een project van begin tot eind. Kurt heeft veel ervaring in de vastgoedsector en kent de regio door en door.

Hij begrijpt dat het kopen van een woning in het buitenland een belangrijke stap is en daarom begeleidt hij jou graag tijdens elke stap van het aankoopproces. Aarzel niet om contact op te nemen zodat hij jou kan begeleiden bij het vinden van jouw droomwoning aan de Costa Blanca.

Meet Ela

Een zakenvrouw die in verschillende sectoren heeft gewerkt. Ze spreekt vloeiend Pools, Duits, Engels, Nederlands, Italiaans en Russisch. Haar vaardigheden op het gebied van relatiebeheer heeft ze opgedaan tijdens haar werk in Europa, met name in Nederland, Duitsland, België en Italië.

Het opbouwen van relaties en onderhandelen zijn haar sterke punten. Samen met haar collega Kurt, met wie ze elkaar perfect aanvullen, vormen ze een uitstekend team.