2 Slaapkamer Appartement in Torreblanca

2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 252.800

Op enkele minuten van het La Mata strand gelegen
Dit  nieuwe luxe gesloten urbanisatie is gelegen op 700 m. loopafstand van het strand van La Mata, met uitzicht op zee vanuit bijna alle appartementen.

Alle appartementen hebben 2 slaapkamers & 2 badkamers met terras, penthouses met 3 slaapkamers & 2 badkamers en prive solarium, begane grond woningen met 2 slaapkamers, 2 badkamers en prive tuin. Ze hebben allemaal een woonkamer met moderne open keuken en schuiframen die aansluiten op het terras aan de voorzijde.
Alle woningen hebben een groot zonnig voorterras op het zuidoosten met uitzicht op de groene zones en de zwembaden. Er is een parkeerplaats toegewezen voor elk appartement.

De  prive urbanisatie beschikt over ruime tropische gemeenschappelijke tuinen met twee zwembaden, kinderzwembad, gymnasium, sportruimtes met spa, kinderzone en parkeerzone voor fietsen en voertuigen.

Het  Resort ligt op een strategische plek, voor het winkelcentrum Torremarina met Mercadona, restaurants, cafes en andere winkels, tussen het stadscentrum van Torrevieja en het dorp La Mata aan zee, een paar minuten lopen naar het strand van La Mata, 5-10 minuten rijden naar het stadscentrum (bushalte vlak voor het complex) het sportcentrum, het waterpark, de straatmarkt & muziekconcerten gebied en de commerciele centra Ozone, Habaneras en Carrefour. Winkelcentrum Zenia Boulevard ligt op 15 minuten rijden en binnen 10 minuten zijn er verschillende golfbanen. De luchthaven van Alicante ligt op 25 minuten rijden.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer2
Badkamer2
Airco pre-installatie1
gemeenschappelijke tuin1
gemeenschapplijk zwembad1
huishoudtoestellen1

Meer informatie? Contacteer ons!