Encinas Design Cumbre del Sol moderne villa te koop

3 slaapkamer(s)
3 badkamer(s)
€ 1.077.000

Een uniek project voor een van de laatst beschikbare percelen in Encimas, een geconsolideerd gebied in het residentiele resort Cumbre del Sol, ontworpen om te genieten van de adembenemende zichten van de zee.

De locatie onderscheidt zich vooral omdat u naar het winkelcentrum Adelfas kunt wandelen met zijn diensten en gastronomische aanbod, naar een sportieve zone van Cumbre del Sol. Ideaal voor al wie graag geniet van sport, graag gaat eten of gewoon simpelweg graag gaat wandelen. 

Een project voor wie een woning zoekt met een uniek ontwerp, met een functionele indeling, intelligente oplossingen die alle maximale plaats benutten, met een totaal van 3 slaapkamers: de master bedroom met dressing en een badkamer ensuite, en 2 badkamers met een gedeelde badkamer en een toegang tot het terras, open keuken naar de eetkamer met een keukeneiland met fornuis, grote veranda om te genieten met familie aan een lange tafel, tuingebied geintegreerd in het terras, een “infinity” pool, en veel meer details die deze woning tot een unieke thuis maken.
Encinas Design is gelegen in een duurzame zone van het Residentiele Resort Cumbre del Sol, in Benitatxell, tussen Javea en Moraira, aan de Costa Blanca Noord.
Een duurzaam gebied, met buren die al genieten van hun huizen en het prachtige uitzicht op de zee . De locatie is op wandelafstand naar het Adelfas winkelcentrum, met zijn diensten en gastronomische aanbod, naar het sportgebied van Cumbre del Sol, ideaal voor degenen die willen genieten van tennis en paddle tennis, uit eten gaan of gewoon een wandeling maken .
Een woonwijk voor de bouw van onafhankelijke villa’s, met privezwembad en tuinen. Elk perceel heeft zijn eigen aangepaste project, speciaal ontworpen om de ruimte te optimaliseren, privacy te waarborgen en uitzicht op zee te maximaliseren.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer3
Badkamer3
Prive zwembad1
Tuin1

Meer informatie? Contacteer ons!