Villa in Finestrat

3 slaapkamer(s)
3 badkamer(s)
€ 549.000

 Dit  wooncomplex van 22 prachtige, vrijstaande  Villa’s in Finestrat, Spanje. Finestrat is een gemeente in de provincie Alicante, aan de Costa Blanca. Het is een populaire bestemming voor toeristen en staat bekend om zijn prachtige ligging tussen de Middellandse Zee en de bergen, met een unieke mix van kust- en berglandschappen. Dit land wordt omringd door de zee, recht onder het majestueuze silhouet van de berg Puig Campana, naast de charmante historische wijk. Het is de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een ontspannen plek om te wonen zonder het comfort van alle diensten bij de hand te hoeven opgeven.

De Hi-Tech Villas staan op een perceel van ongeveer 400 m2 en het huis zelf is 285 m2. Alle huizen hebben 3 tweepersoonsslaapkamers, een open keuken en een zonneterras, een buitenruimte met een privezwembad en de mogelijkheid om een verzonken binnenplaats en een kelder toe te voegen. Ze zijn verdeeld over 2 of 3 verdiepingen.

De architectuur is modern, eigentijds en combineert functionaliteit, design en energiezuinigheid.

Bij binnenkomst op de begane grond is er een ruime open woonkamer, eetkamer en Amerikaanse keuken met ontbijtbar. Er zijn hoge plafonds en aluminium stalen deuren en ramen van vloer tot plafond die uitkijken op de woonvertrekken. Je kunt hier genieten van het natuurlijke licht en de zuidelijke orientatie van de woning, het uitzicht op de tuinen, het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee en de groene heuvels van de golfbaan. Je vindt er ook een gastenbadkamer en een tweepersoonsslaapkamer, voorzien van geintegreerde kasten en grote deuren die toegang bieden tot het terras.

De leefruimte buiten op de begane grond is indrukwekkend, met aangelegde tuinen rondom het pand. Er zijn ruime betegelde terrassen en terrassen met gazon die perfect zijn om te zonnen, buiten te leven en een eetruimte die overdekt is met een automatische pergola om de schaduw/het licht en de wind te regelen. Er is ook een zwembad van 21 m2. Aan de voorkant van de villa is de parkeerplaats.

Op de eerste verdieping is er de master/primaire suite volledig uitgerust met een kleedkamer, badkamer en met toegang tot een priveterras. Er is ook een 3e slaapkamer en badkamer.

Het solarium dat toegankelijk zou zijn vanaf de eerste verdieping is 44 m2.

De kelder is innovatief ontworpen voor een gezinswoning. Het heeft ook grote ramen en deuren om licht binnen te laten en biedt 67 m2 om te gebruiken voor recreatieve activiteiten, het zou een speelkamer, thuisbioscoop, persoonlijke fitnessruimte, kantoor of wijnkelder kunnen zijn. Het heeft ook een tuin met gazon en een ruime Engelse patio.

Voor je comfort is de villa hoogwaardig afgewerkt met keramische marmeren en porseleinen tegels, prachtig uitzicht op het omringende landschap in alle kamers, elektrische rolluiken, Roca sanitair, Siemens keukenapparatuur, gecentraliseerde airconditioning en klimaatbeheersing, vloerverwarming, dubbele beglazing tegen verblinding, veiligheidsalarm, intercom en automatische elektrische toegangspoorten.

De stad Alicante en het vliegveld liggen op 45 minuten afstand. Benidorm ligt op slechts 10 minuten afstand en is een toeristische bestemming met een groot aantal bars, restaurants, pubs, cafes, supermarkten en nog veel meer. Een van de nieuwste en best uitgeruste sportfaciliteiten in de omgeving, Puig Campana golf, ligt op slechts 1 minuut afstand. 

 

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer3
Badkamer3
elektrische rolluiken1
solarium1
Prive zwembad1
Parkeerplaats1

Meer informatie? Contacteer ons!