Villa met prachtig uitzicht en privezwembad

€ 730.000

Villa met indrukwekkend uitzicht en privezwembad in Calpe met drie slaapkamers en drie badkamers op een verdieping. Er is een benedenverdieping met aparte toegang die uitgebouwd kan worden.

INTERIEUR: Deze prachtige villa bestaat uit een ruime woon-eetkamer met SAT/TDT TV en een spectaculair uitzicht op de zee, de Rots van Ifach en de stad Calpe, en heeft ook toegang tot het balkon, ideaal om te ontbijten. Een volledig ingerichte open keuken met keramische kookplaat en vaatwasser. Een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed met prachtig uitzicht en een badkamer met en-suite ligbad. Twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, waarvan een met uitzicht op zee en toegang tot het zwembad en de barbecueplek. Een badkamer met douche. Een toilet en een ruimte met een wasmachine.

BUITEN: U kunt genieten van het ruime terras en het zwembad van 9 x 4,5 met Romeinse trap en buitendouche. U kunt ook buiten eten op uw mooie overdekte barbecue. Er is parkeergelegenheid op hetzelfde perceel voor twee voertuigen. Het perceel is volledig gesloten.

EXTRA: De benedenverdieping is met een interne trap verbonden met deze woning. Het heeft ook onafhankelijke toegang van buitenaf. Deze verdieping kan gebruikt worden om de woning uit te breiden of om nog een zelfstandige woning te creeren. Het is ook mogelijk om het te gebruiken als recreatieruimte (fitnessruimte, sauna, enz.) of garage voor 6-7 voertuigen.

LIGGING: De villa is gelegen in een urbanisatie genaamd “Oltamar”; zonder de nabijheid van de stranden en het centrum van Calpe te vergeten. Het ligt op slechts 2,6 km van de dichtstbijzijnde supermarkt en op 3,8 km van het zandstrand en restaurants.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Meer informatie? Contacteer ons!