Prachtige villa met zeezicht

€ 683.000

Prachtige villa met privezwembad gelegen in Calpe (Costa Blanca), met vier slaapkamers en vier badkamers verdeeld over twee verdiepingen.

INTERIEUR: Deze prachtige villa bestaat uit de BEGANE GROND die bestaat uit een woon-eetkamer, airconditioning en toegang tot het gedeeltelijk glazen overdekte terras en het zwembad. Een volledig ingerichte open keuken. Een slaapkamer . Daarnaast heeft het een badkamer met douche en toilet. De BOVENVERDIEPING bestaat uit drie slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en airconditioning, waarvan een met een prachtige badkamer met en-suite douche en een terras met spectaculair uitzicht. Tenslotte is er een badkamer met douche.

BUITEN: Er is een groot terras met prachtig uitzicht en toegang tot het 8×4 niervormige zwembad met Romeinse en metalen trappen. Een ingebouwde barbecue om buiten te eten en parkeergelegenheid op hetzelfde perceel voor twee voertuigen.

LIGGING: Deze villa is gelegen in een bevoorrechte omgeving, gezien de rust en de nabijheid van de stranden en winkels. Het ligt op slechts 3 km van het centrum van Calpe, restaurants en supermarkten. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 3,5 km afstand.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Meer informatie? Contacteer ons!