Groot landgoed met 3 appartementen en 9 slaapkamers

€ 680.000

Landhuis, midden in de natuur in een landelijke en rustige omgeving, op slechts 10 minuten van het centrum van Calpe Huis met 9 slaapkamers verdeeld in 3 individuele appartementen met de mogelijkheid tot onderlinge communicatie tussen de appartementen.

Het huis is bereikbaar via een gemakkelijke toegang via een mediterraan-landelijke omgeving op een recent verharde weg. De boerderij, gebouwd in 2002 met een bebouwde oppervlakte van 500 m², bestaat uit een vlak perceel van 15.000 m².

Het hoofdgebouw is toegankelijk via een veranda en komt in een kleine hal, van waaruit er directe toegang is tot een grote woon-eetkamer van 30 m². Open haard met uitschuifbare deuren en ruimte in de eetkamer voor maximaal 20 gasten: een gezellige ruimte die uitnodigt tot familiebijeenkomsten of vrienden, zeer zonnig en met vrij uitzicht op de groene omgeving. Een grote keuken, volledig uitgerust om maaltijden te bereiden voor gezinnen en voor grote groepen gasten, uitgerust met een inductiekookplaat, brede oven, vaatwasser en osmotisch waterapparatuur.

Op de begane grond bevindt zich een zeer ruime slaapkamer met airconditioning. Een badkamer met een douche. Op de tweede verdieping vinden we de grote hoofdslaapkamer, met eigen kleedkamer en een grote en-suite badkamer. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot een overdekt terras, vanwaar u kunt genieten van een prachtig vrij uitzicht op het landschap en de bergen. Twee grote slaapkamers met airconditioning. Een volledig uitgeruste badkamer met een douche. Vanuit een kleine kamer, momenteel in gebruik als mini-entertainmentruimte, heeft u toegang tot een grote kamer met airconditioning van 32 m², momenteel ingericht met 7 eenpersoonsbedden en kledingkasten.

Vanaf een andere overdekte veranda, aan de oostkant van het huis, heeft u toegang tot een enkel appartement met een gezellige woon-eetkamer met open haard. Keuken met keramische kookplaat, volledig uitgerust. Een slaapkamer. Badkamer met grote douche. Multifunctionele ruimte, te gebruiken als slaapkamer, kantoor of fitnessruimte, met grote ramen en een prachtig uitzicht op het landschap en de bergen. Deze ruimte staat middels een deur in verbinding met de keuken van het hoofdappartement.

Op de begane grond vinden we een zelfstandig appartement met een grote woonkamer en een grote volledig uitgeruste keuken. 3 slaapkamers en een grote badkamer met douche. Dit deel van het huis is intern via een trap verbonden met het hoofdgebouw: momenteel is deze communicatie gesloten om beide verdiepingen onafhankelijkheid te geven.

BUITEN: Buiten vinden we een groot bijgebouw met een overdekte keuken-barbecue met houtoven en daarnaast een open ruimte die als magazijn kan worden gebruikt. Het biedt plaats aan een groot aantal mensen, maar kan ook worden gebruikt als een multifunctionele ruimte, zoals een fitnessruimte, een entertainmentruimte of ook als garage.

Een ruimte met een overdekte barbecue met gootsteen en gasfornuis, ideaal om buiten te genieten van maaltijden of versnaperingen. Groot zwembad van 5 x 10 meter, omgeven door mediterrane planten, met uitzicht op het landschap en de bergen. In deze ruimte vinden we ook douches en toiletten met wastafels.

Het perceel van 15.000 m² is volledig vlak en versierd met palmbomen en mediterrane planten. Het biedt voldoende ruimte voor fruitbomen en entertainmentruimtes. Het huis en de buitenkant bieden veel privacy en ruimte. De woning verkeert in zeer goede staat, zeer verzorgd en gezellig. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas, de meeste met horren en automatische zonwering.

De landelijke sfeer is vol landelijk-mediterrane romantiek en ligt op minder dan 10 km van het centrum van Calpe en de stranden, met gemakkelijke toegang via een nieuw verharde weg. Zeer dichtbij (2 km) naar de beroemde Lleus-hermitage.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Meer informatie? Contacteer ons!