14e-eeuws herenhuis in het oude centrum van Benissa

€ 1.200.000

Herenhuis met 11 slaapkamers en 7 badkamers verdeeld over 4 verdiepingen in het centrum van het oude centrum van Benissa, met een eigen romantische en grote afgesloten patio en privezwembad. Ideaal voor een restaurant, bed & breakfast of boetiekhotel.

Dit historische huis dateert uit de 14e eeuw en is een historisch deel van het oude centrum van Benissa, zeer dicht bij alle voorzieningen en met gemakkelijke toegang, op slechts 5 minuten van de ingang van de snelweg. 10 minuten met de auto naar het zandstrand van Calpe, 15 naar de uitgestrekte stranden van Denia.

Op de begane grond vinden we een majestueuze entree met directe toegang tot de patio en de woon-eetkamer, direct verbonden met de keuken. Er zijn diverse dienstingangen, ideale toegang voor leveranciers of diensten. Op dezelfde verdieping bevinden zich meerdere kamers en kamers, die gebruikt kunnen worden als kantoor of slaapkamer. Het gedeeltelijk overdekte terras heeft een groot privezwembad dat van buitenaf niet te zien is.

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich verschillende grote kamers en badkamers, met een zeer elegante hal en ruime gangen. Alle verdiepingen zijn met elkaar verbonden door een statig trappenhuis en een diensttrap. De slaapkamers (sommige met terras) zijn ideaal om gastenkamers van te maken, vol met historische details.

Op de hoogste verdieping bevindt zich een dakterras met een kleine panoramische toren die een spectaculair uitzicht biedt over de patio en vooral over Benissa en omgeving met de bergen.

De oppervlakte bedraagt ​​1.200 m² op een perceel van 600 m² en ligt op 1-2 minuten lopen van een grote openbare parkeerplaats. Een zeer zorgvuldig gebouw in goede staat, dat bij elke renovatie respect heeft gehad voor zijn lange geschiedenis, met zorg voor details en structuur.

Een investeringsmogelijkheid om van dit paleis een uniek en onherhaalbaar gastvrijheidsvoorstel te maken, of het nu gaat om een ​​restaurant, mini-hotel, bed & breakfast of boetiekhotel.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Meer informatie? Contacteer ons!