Nieuw project aan de zoutmeren!!!

2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 249.900

We zijn blij om ons nieuwe project in Los Balcones (Torrevieja) aan te kondigen. 
De residentie bestaat uit 48 appartementen met 2/3 slaapkamers en 2 badkamers, allemaal gebouwd met hoogwaardige materialen en een prachtig uitzicht op de roze lagune. Er zijn twee opties ; de begane grond met een ruime tuin en de bovenste verdieping met een balkon en solarium. 
De gemeenschappelijke ruimtes hebben een grote tuin, een overloopzwembad met uitzicht op de zoutmeer , op twee niveaus met een waterval en een kindergedeelte. 
De residentie behoort tot een nieuw gebouwd gebied en is de laatste met een prachtig open uitzicht op het roze zoutmeer, omdat er aan de voorkant een  beschermd natuurgebied ligt, wat deze woning een ontspannen sfeer geeft in een mediterrane omgeving.
De locatie is perfect voor wie hier het hele jaar wil wonen of alleen tijdens de vakantie wil verblijven: de residentie ligt in een rustige en elegante woonwijk, vanwaar je snel toegang hebt tot de zandstranden, het centrum van Torrevieja met al zijn faciliteiten en diensten, supermarkten, winkels, ziekenhuizen, winkelcentra, bars en restaurants met mediterrane en internationale keuken. Er zijn ook verschillende golfbanen in de buurt (10-15 minuten rijden). Het vliegveld van Alicante (El Altet) ligt op 40 minuten rijden.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer2
Badkamer2
Airco pre-installatie1
inbouwkasten1
elektrische rolluiken1
gemeenschappelijke tuin1
Ondergrondse parkeerplaatsoptie1

Meer informatie? Contacteer ons!