Villa te koop in Hondon de los frailes

4 slaapkamer(s)
4 badkamer(s)
1337 m²
€ 309.000

Costablancapropiedades presenteert met trots deze prachtige villa met 4 slaapkamers en zwembad in de Hondon-vallei. 

De woning is goed gelegen op slechts een paar minuten van het gewilde dorp Hondon de los Frailes waar u alle voorzieningen die u nodig hebt voor uw dagelijkse leven, met inbegrip van: Bars en restaurants, artsen chirurgie, salons, school, sportcentrum en nog veel meer! 

Deze prachtige villa is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een grote woon-eetkamer met houtkachel, volledig ingerichte keuken met bijkeuken, wasruimte, 2 tweepersoons slaapkamers en 2 badkamers (1 en-suite).

Op de eerste verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers met beide een eigen en-suite badkamer en buitenruimtes met uitzicht op de achtertuinen en het zwembad. Vanaf de overloop is er een mooi en groot solarium met uitzicht op de voortuin en de omringende heuvels van de Hondon vallei… 

Het pand staat op een onberispelijk onderhouden perceel van 1337m2, met een 11x5m zoutwaterzwembad en een onderliggend terras, voldoende zitplaatsen om buiten te eten en een ruim overdekt terras met uitzicht op de voortuin. Het terrein is beplant met een prachtige reeks volwassen planten, bomen, bloemen en struiken. Dit zorgt het hele jaar door voor levendige kleuren. 

Het perceel is volledig omheind en is toegankelijk via zowel de voor- als de achteringang met toegangspoorten voor voertuigen via een geasfalteerde weg.

Dit prachtige pand profiteert ook van: Leidingwater, elektriciteit, airconditioning, goed internet, plafondventilatoren, persianas, intercomsysteem en wordt gemeubileerd aangeboden.

Dit is echt een prachtige villa en moet bezocht worden om volledig tot zijn recht te komen. Neem contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen!

Algemene informatie

Bouwjaar

2006

Technische informatie

Totale oppervlakte

1337m²

Bewoonbare oppervlakte

200m²

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer4
Badkamer4
airco1
solarium1
Tuin1
Prive zwembad1
solarium1
Tuin1
omheind1
Parkeerplaats1
Prive zwembad1
solarium1
Tuin1

Meer informatie? Contacteer ons!