Luxe 4slaapkamer villa vlakbij de zee en de golfbaan

4 slaapkamer(s)
3 badkamer(s)
€ 499.900

Luxe villa  in Villamartin, een van de mooiste woonwijken in en rond Torrevieja. De woning verkeert in een zo goed als nieuwe staat in de directe omgeving van de zee en de golfbaan.

De woning maakt indruk met eenvoudige en elegante lijnen in een moderne bouwstijl. Lichte woonruimtes zijn het kenmerk van deze villa met 4 slaapkamers, waarvan een slaapkamer en  een badkamer op de begane grond .Met een elegante en lichte woonkamer, van waaruit u direct toegang heeft tot het terras en het privezwembad. Een volledig ingerichte Amerikaanse keuken, direct verbonden met de open en lichte woonkamer.
In het bovenste woongedeelte bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer, evenals de hoofdslaapkamer met badkamer en-suite en een terras dat uitnodigt om buiten te ontbijten of een gezellige cocktail voor het slapengaan te nuttigen.

De woning maakt deel uit van een wooncomplex dat ook een gemeenschappelijk zwembad omvat. Het verkeert in zeer goede staat en werd voltooid in de zomer van 2016.

De woning is gelegen in Villamartin, een zeer elegante en rustige woonwijk, die vooral de laatste jaren erg populair is geworden bij internationale emigranten. Hier kunt u snel twee van de beste en meest gerenommeerde golfbanen in de omgeving bereiken: “Las Ramblas” en “Villamartin”, waar ook internationale toernooien werden gehouden, zoals de “Mediterranean Open”. In de directe omgeving zijn er ook banken en supermarkten, winkels en restaurants met internationale en mediterrane gerechten.
Ook zijn diverse stranden snel en gemakkelijk te bereiken, vooral het bekende strand van “La Zenia”. Villamartin is niet alleen een ideale plek om te wonen voor degenen die het hele jaar door in Spanje wonen, maar ook voor vakantiegangers, vanwege de nabijheid van de internationale luchthaven van Alicante (ca. 40 minuten rijden).

Algemene informatie

Bouwjaar

2016

Technische informatie

Bewoonbare oppervlakte

173m²

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer4
Badkamer3
airco1
Buitendouche1
elektrische rolluiken1
Berging1
inbouwkasten1
omheind1
Parkeerplaats1
Prive zwembad1
solarium1

Meer informatie? Contacteer ons!