3 slaapkamer villa in Blue Lagoon Villa Martin

3 slaapkamer(s)
3 badkamer(s)
€ 365.000

Villas Galan is een exclusieve ontwikkeling van moderne vrijstaande villa’s gelegen in de mooie woonwijk van Villamartin, op korte loopafstand van lokale voorzieningen en op korte rijafstand van de stranden met blauwe vlag.

Deze prachtige villa bestaat uit een open woon-/eetkamer met openslaande deuren naar de privetuin met optioneel een zwembad en parkeerplaats, een moderne keuken, een eethoek, een slaapkamer met inbouwkasten en een gastenbadkamer.

Op de eerste verdieping zijn er nog twee tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten en en-suite badkamers, elke slaapkamer heeft toegang tot het verhoogde terras en er is een achterterras met een trap die leidt naar een privesolarium op het dak waar u kunt genieten van de hele dag zon.

Sommige woningen hebben een onderbouw waar u kunt genieten van een extra open ruimte en een complete badkamer.

Het complex is slechts enkele minuten licht van de beroemde zandstrands van Campoamor in La Zenia. De Galan is geen gebied dat op een hoge heuvel ligt met natuurlijke dennenbossen en een prachtig uitzicht op de zee en de omgeving. De locatie van de urbanisatie is uitstekend: in het centrum van het gebied met nabijgelegen infrastructuur, omringd door 4 beroemde golfbanen in heel Europa.
Daarnaast ligt op nog geen 1 km afstand het winkelcentrum “La Fuente” met vele winkels en uitgaanscentra. Het grootste winkelcentrum van Europa, “La Zenia Boulevard”, ligt op 10 minuten rijden.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer3
Badkamer3
solarium1
Terras1
Tuin1
Airco pre-installatie1
omheind1
elektrische rolluiken1
inbouwkasten1
Prive zwembadoptie1

Meer informatie? Contacteer ons!