5 pittoreske, rustieke percelen met panoramisch uitzicht op de zee en de bergen in de buurt van Benissa.

€ 150.000

Verschillende rustieke percelen te koop in het Bombi-gebied van Benissa, met zeer goed uitzicht op de bergen Bernia en Olta en uitzicht richting Calpe, de zee en de Penon de Ifach.

In dit gebied vinden we verschillende percelen van verschillende groottes (van 2.000 tot 8.000 m²) die kunnen worden gekozen en gecombineerd om het minimum van 10.000 m² te bereiken, noodzakelijk om een ​​bouwvergunning te verkrijgen. U kunt percelen kiezen met gedeeltelijk uitzicht op zee of met uitzicht op de majestueuze bergen van Bernia en Olta. De prijs varieert afhankelijk van de ligging en de totale grootte van de percelen.

Het Bombi-gebied ligt op 3 km van de ingang van Benissa en is zeer gemakkelijk te bereiken: hier vinden we een natuurlijke omgeving met veel pijnbomen en mediterrane vegetatie: het land is zeer vruchtbaar, aangezien hier een verscheidenheid aan fruitbomen te vinden is, met granaatappels en citrusvruchten, maar ook vijgen- en olijfbomen. Standplaatsen de hele dag zonnig: een oase van rust in een landelijke omgeving.

Afstand: 8 km naar het centrum van Calpe en zijn stranden, 4 km naar het centrum van Benissa met zijn supermarkten, diensten en winkels.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Meer informatie? Contacteer ons!