Serena Golf: Prachtige villa's met indrukwekkend uitzicht op zee vanaf hun eigen solarium, gelegen in Los Alcazares.

3 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 389.900

Dit exclusieve project van 16 luxe moderne geschakelde villa’s is gelegen in het Serena Golf-complex, aan de rand van Los Alcazares, een levendige Spaanse kustplaats met een scala aan voorzieningen, waaronder een jachthaven en boulevard. Het complex wordt compleet gemaakt met een clubhuis en hotelfaciliteiten.

Villa Qala is gebouwd volgens de hoogste normen en bestaat uit een woon-/eetkamer met openslaande deuren naar de tuin en het terras met de mogelijkheid om een ​​privezwembad toe te voegen, een moderne open keuken met kookeiland en geintegreerde apparatuur, waaronder oven, kookplaat, afzuigkap , koelkast/vriezer, vaatwasser, wasmachine en magnetron, een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten en en-suite badkamer en nog een badkamer.

Op de bovenste verdieping vindt u nog twee slaapkamers met inbouwkasten, een volledig ingerichte badkamer, een groot boventerras en een extra trap die leidt naar een privesolarium op het dak waar u de hele dag kunt genieten van uitzicht op zee en de zon.

Los Alcazares is een levendige Spaanse stad gelegen aan de kust van Mar Menor, heeft een prachtige boulevard en jachthaven en heeft een ruime keuze aan diensten, waaronder banken, supermarkten, bars, winkels en restaurants.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer3
Badkamer2
solarium1
Airco pre-installatie1
Prive zwembadoptie1

Meer informatie? Contacteer ons!