Luxe villa met privezwembad en 12 slaapkamers in de urbanisatie Costeres, Calpe. Een ideale investering aan de Costa Blanca.

€ 1.260.000

Villa met prive zwembad in Calpe (Costa Blanca). De villa ligt in de residentiele urbanisatie Costeres, een bevoorrechte omgeving vanwege de nabijheid van het strand. Deze ruime villa bestaat uit 4 onafhankelijke appartementen. Elk appartement heeft 120 m2 verdeeld in woonkamer, keuken en 3 slaapkamers (in totaal 12 slaapkamers.

INTERIEUR: Begane grond: De begane grond bestaat uit 2 appartementen met onafhankelijke ingang in elk van hen. Appartement 1: (toegang via trappen vanaf parkeerplaats) Woonkamer met comfortabel meubilair, TV DTT / Sat, airconditioning en uitgang naar overdekt terras. Volledig ingerichte onafhankelijke keuken. Drie slaapkamers met airconditioning, waarvan een met een tweepersoonsbed en de andere twee met twee eenpersoonsbedden. 1 badkamer met bad, wastafel en toilet. 1 toilet met wastafel en toilet. Appartement 2: Woonkamer met comfortabele meubels, TV DTT / Sat, airconditioning en uitgang naar overdekt terras. Volledig ingerichte aparte keuken. Drie slaapkamers met airconditioning, alle drie met twee eenpersoonsbedden. Een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. En een toilet met wastafel en toilet. Appartement 3: (toegang via trap vanaf parkeerplaats) Woonkamer met comfortabele meubels, TV DTT / Sat, airconditioning en uitgang naar overdekt terras. Volledig ingerichte onafhankelijke keuken. Drie slaapkamers met airconditioning, waarvan een met een tweepersoonsbed en de andere twee met twee eenpersoonsbedden. 1 badkamer met bad, wastafel en toilet. 1 toilet met wastafel en toilet.

Eerste verdieping: (Toegang via buitentrap) De bovenste verdieping bestaat uit 2 appartementen met elk een eigen ingang.
Appartement 4: Woonkamer met comfortabele meubels, TV DTT / Sat, airconditioning en uitgang naar overdekt terras. Volledig ingerichte onafhankelijke keuken. Drie slaapkamers met airconditioning, alle drie met twee eenpersoonsbedden. Een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. En een badkamer met douche, wastafel en toilet.

EXTERIEUR: De villa heeft een gesloten grondstuk van 1450 m2, waarin zich een uitgestrekt zwembad bevindt met een vlak terrasgedeelte. Buitendouche De villa heeft een ingebouwde barbecue voor maaltijden. Parkeerplaats binnen hetzelfde perceel voor 5-6 voertuigen.

LOCATIE: Gelegen op ongeveer 1,8 km van het strand, de boulevard en alle voorzieningen. Het dorp Calpe ligt op ongeveer 3,5 km afstand.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Meer informatie? Contacteer ons!