Zonnige twee-onder-een-kapwoning: modern ontwerp met dakterras en privezwembad in een rustige wijk van Villamartin!

3 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 294.000

Dit nieuwe project ligt in een rustige omgeving ,in de buurt van Villamartin, die  bestaat uit moderne halfvrijstaande woningen, elk verdeeld over twee verdiepingen, plus een zonnig dakterras en privezwembad.

Op de begane grond vindt u een lichte woonkamer met kitchenette, een grote slaapkamer en een badkamer.

De eerste verdieping biedt twee grote slaapkamers, beide met ingebouwde kasten en delen een badkamer. Op deze verdieping is er een uitgang naar een gezellig balkon waar zich een trap bevindt die naar het zonnige dakterras leidt.

Het dakterras biedt voldoende ruimte voor ligstoelen, terrasmeubilair en uiteraard een prachtig uitzicht op de omgeving.

De rijwoningen  zijn voorzien van pre-installatie van airconditioning via kanalen en een vooraf geinstalleerd luchtzonesysteem, aerothermisch warmwatersysteem, apparatuur, LED-verlichtingspakket, zomerkeuken op het dak, privezwembad met douche.

In de omgeving vindt u supermarkten en winkels. Binnen een korte rit bereikt u diverse golfbanen, winkelcentra en zeer leuke restaurants. Vanaf hier is het een paar minuten met de auto om de prachtige stranden van Torrevieja en Orihuela Costa te bereiken.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer2
Slaapkamer3
Airco pre-installatie1
solarium1
Tuin1
Parkeerplaats1

Meer informatie? Contacteer ons!