Luxe villa met privezwembad en solarium in het pittoreske Los Montesinos.

3 slaapkamer(s)
3 badkamer(s)
€ 311.000

Deze prachtige villa’s, gelegen in een rustige woonwijk, zijn perfect voor wie op zoek is naar een rustig toevluchtsoord aan de Costa Blanca, maar toch dichtbij de voorzieningen van de nabijgelegen steden.

  De woning beschikt over een lichte en ruime woonkamer, compleet met een moderne, volledig uitgeruste keuken en eethoek. Het grote schuifframe leidt u naar het privezwembad en het zonneterras, de perfecte plek om te genieten van de warme Spaanse zone. De accommodatie beschikt over off-road parking.

Op de begane grond bevindt zich ook een comfortabele tweepersoonsslaapkamer en een familiebadkamer. Als u naar de eerste verdieping gaat, vindt u nog twee slaapkamers met elk een eigen en-suite badkamer met douche en een heeft zelfs een eigen terras.

Maar het echte juweel van uw woning is het privesolarium op het dak. Het solarium biedt de perfecte plek om te genieten van een panoramisch uitzicht op het omringende landschap en het meer, met voldoende ruimte om te zonnebaden, te ontspannen of te entertainen.

Los Montesinos is een charmant stadje, op slechts twee kilometer van de villa’s, met een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en cafes. De stad herbergt ook een wekelijkse straatmarkt, waar producten en lokaal handwerk worden verkocht.

Deze prachtige nieuwe villa’s bieden de perfecte combinatie van luxe, comfort en gemak. Met een privezwembad, off-road parking en een ideale locatie dicht bij het strand, in plaats van een golfbaan, is het de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een rustiek toevluchtsoord aan de Costa Blanca.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer3
Badkamer3
Airco pre-installatie1
Elektrische toegangspoort1
omheind1
elektrische rolluiken1
inbouwkasten1
Parkeerplaatsprivaat1
Prive zwembad1
Tuin1

Meer informatie? Contacteer ons!