Piano -Bar op 200m het strand

€ 290.000

Commercieel pand ontworpen als pianobar/chill out bar in een elegant wooncomplex, op 200 meter van het zandstrand in de directe omgeving van een natuurpark.
De woning heeft een vloeroppervlakte van ca. 160m², op de begane grond van de Residenzia PORTICO MAR.
Het is volledig ontwikkeld en kan op verschillende manieren gebruikt worden als commerciele ruimte, zoals een bar, cafetaria, kantoor, dokterspraktijk, kapsalon, esthetische schoonheids- of fitnessstudio, maar ook voor massage of fysiotherapie, yoga, enz.

Het pand is ook de moeite waard als investering voor verhuur.

Het restaurant is verdeeld in een grote ruimte (kan ook opgedeeld worden), inkomhal, invalidentoilet, granieten en marmeren balie, airconditioning, muziekinstallatie met plafondspeakers, een ruimte voor de keuken of andere zaken, 2 opslagruimtes , kantoor, personeelstoilet.

Er zijn goede parkeermogelijkheden aanwezig.
Het pand omvat ook het eigendomsaandeel van het pand met park en zwembad geregistreerd in het kadaster, evenals de luxe inkomhal met roterende glazen deur.

De concessie is beschikbaar en kan worden overgenomen. Bij de overdracht van een onderneming wordt hulp geboden. Er is een schatting van de bank van € 348.000,- – de overname van de inventaris is een kwestie van onderhandelen. Het pand is zeer geschikt als investering, voor aankoop met daaropvolgende verhuur.
Het restaurant is gevestigd in een elegant en rustig luxe wooncomplex nabij een groot hotel (550 m) en in de directe omgeving van diverse wooncomplexen. Snelle toegang tot de hoofdweg met directe toegang tot Torrevieja en Guardamar del Segura (elk 5-7 minuten rijden).

Guardamar is een rustige badplaats in de autonome regio Valencia in Spanje. De handelsmerken van Guardamar zijn lange, natuurlijke stranden en weelderige groene ruimtes. Het kleine stadje ligt aan de Costa Blanca in het zuidoosten van Spanje aan de Middellandse Zee in de provincie Alicante, in de plaatselijke Comarca Vega Baja del Segura of kortweg Vega Baja. Het stadscentrum van Guardamar del Segura ligt ongeveer 35 km van Alicante (luchthaven) in het noorden en ongeveer 14 km van Torrevieja in het zuiden.

Guardamar is een schone stad met een zeer goede infrastructuur.
Naast de Spanjaarden zijn er opmerkelijke groepen Europese inwoners, Britten, Duitsers, Russen, Oostenrijkers, Zwitsers, Belgen, Nederlanders en Scandinaviers (meer Noren dan Zweden).

Het elf kilometer lange fijne zandstrand van Guardamar wordt beschouwd als een van de mooiste van Spanje, niet in de laatste plaats vanwege het lange dennenbos dat er parallel aan loopt.
Een grote jachthaven naast het enorme natuurpark met palmbomen, eucaliptusbomen, pijnbomen, agaves en nog veel meer. Het is aangewezen als natuurgebied.
De stad biedt goede winkelmogelijkheden, busverbindingen, overdekt zwembad en nog veel meer.

De Costa Blanca, waartoe ook Guardamar behoort, heeft een mild mediterraan klimaat. De zeetemperatuur ligt in de zomer rond de 28 graden, de dagtemperaturen liggen rond de 30 graden in de zomer en 16 tot 20 graden in de winter. De ligging aan de kust van Guardamar garandeert ook in de zomer een welkome zeebries, terwijl in het achterland, in de steden Orihuela en Murcia, overdag grote hitte heerst, die bewoners elke zomer naar de zomerresorts van de kustplaatsen drijft.

De omgangstaal en zakelijke taal is overwegend Engels. Het niet kennen van de Spaanse taal vormt geen belemmering om hier een investering of een nieuwe aankoop te doen

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Meer informatie? Contacteer ons!