Penthouse met zeezicht

2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 360.000

Prachtige penthouse met 2 slaapkamers in een hoogwaardig wooncomplex, direct aan het duinstrand en naast een beschermd dennenbos.

Zeer luminueus appartement verdeeld over twee verdiepingen plus een groot dakterras, met prachtig uitzicht op de zee en het gehele wooncomplex met Caribisch zwembad. Het hart van het appartement is de grote, 8 meter hoge woonkamer  met directe toegang tot een groot terras vanwaar u tevens kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee. Op deze verdieping bevinden zich ook een onafhankelijke, volledig uitgeruste keuken en een afsluitbare eethoek. Een grote slaapkamer met badkamer en-suite.
Op de tweede verdieping bevindt zich een grote galerij, direct boven het woongedeelte, ideaal te gebruiken als kantoorruimte of bibliotheek, met toegang tot een terras. Een grote slaapkamer met badkamer en-suite.
Een elegante en brede wenteltrap, die alle drie de verdiepingen van dit appartement intern met elkaar verbindt, leidt naar het prive dakterras, vanwaar u kunt genieten van vrij en adembenemend uitzicht op de zee, het wooncomplex en het landschap. Er is een overdekte buitenkeuken en er is voldoende terrasruimte voor alle buitenactiviteiten, of het nu gaat om gezellig eten in de buitenlucht, een jacuzzi of een yoga- en fitnessruimte in de open lucht.
Het appartement verkeert in uitstekende staat, met veel zorg verzorgd, voorzien van centrale airconditioning (warm en koud) en schuifraam met dubbele beglazing . Wat hier vooral indrukwekkend is, zijn de grote en zeer lichte kamers, die veel warmte en rust uitstralen.
Het appartement maakt deel uit van het wooncomplex “Portico del Mar”, uitstekend gelegen op 200 meter van een zandstrand duinstrand. Het wooncomplex is van zeer hoge kwaliteit en rustig en heeft in het hart een zwembad in Caribische stijl met ligstoelen, drie grote zwembaden met verschillende dieptes, watervallen en fonteinen, omgeven door tropische en mediterrane planten in een zeer goed onderhouden buitenruimte.
Naast 24-uurs beveiliging beschikt het wooncomplex ook over een concierge die gasten en genodigden verwelkomt in de brede en ruime ontvangsthal. Onderdeel van het wooncomplex zijn ook twee goed onderhouden en elegante restaurants / cafetaria’s en de eigen pianobar.
Vanaf hier kunt u snel de steden Guardamar del Segura en Torrevieja bereiken, evenals de opritten van de snelweg (elk 5-10 minuten rijden) en heeft u daardoor snel toegang tot diverse diensten, supermarkten, winkels en restaurants met internationale en mediterrane gerechten.
Het appartement is ideaal voor overwinteraars (door de orientatie heeft u de hele dag direct zonlicht), maar ook voor zomervakantiegangers of ideaal om het hele jaar door te wonen vanwege de rustige en tegelijkertijd strategisch gelegen ligging. Dit appartement is tevens ideaal als beleggingsobject voor eventuele vakantieverhuur.

Tevens bestaat de mogelijkheid tot aankoop van een garageplaats: rondom het wooncomplex zijn tevens diverse gratis buitenparkeerplaatsen aanwezig.

Costa Blanca Propiedades is een makelaarskantoor gevestigd in Torrevieja met meerdere jaren internationale ervaring met kopers uit binnen- en buitenland. Costa Blanca Propiedades garandeert een ongecompliceerd en professioneel aankoopproces, van initiele ondersteuning tot notariele certificering en vervolgafhandeling. Costa Blanca Propiedades kenmerkt zich vooral door het opbouwen van een klantgerichte en professionele relatie met haar klanten, die ook na voltooiing van de aankoop voortduurt en naast professionaliteit ook de menselijkheid als basis stelt voor een succesvolle samenwerking.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

airco1
Badkamer2
Slaapkamer2
inbouwkasten1
gemeenschappelijke tuin1
gemeenschapplijk zwembad3
Lift1
omheind1
solarium1
Terras1

Meer informatie? Contacteer ons!