Luxe appartement met 2 slaapkamers en uitzicht op zee in een hoogwaardig wooncomplex

2 slaapkamer(s)
1 badkamer(s)

Verkocht

Luxe 2 slaapkamer appartement in een hoogwaardig wooncomplex, direct aan het duinstrand en naast een beschermd dennenbos.

Appartement met veel zon en prachtig uitzicht op de zee en het beschermde dennenbos met een grote woon- en eetkamer met directe overgang naar een overdekt terras vanwaar u kunt genieten van de ochtend- en avondzon, evenals een open en vrij uitzicht over de zee en een mediterraan bos. Het appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer en een volledig uitgeruste keuken.
Het appartement is in uitstekende staat, met de grootste zorg onderhouden, voorzien van centrale airconditioning (warm en koud) en dubbele beglazing en openslaande deuren. De overgang tussen de woonkamer en het overdekte, tegen de wind beschutte terras is vloeiend, zodat u te allen tijde kunt genieten van het prachtige uitzicht en de rustgevende werking van het mediterrane landschap.
Het appartement maakt deel uit van het wooncomplex “Portico del Mar”, ideaal gelegen op 200 meter van een duinstrand. Het wooncomplex is van zeer hoge kwaliteit en rustig en heeft in het hart een zwembad in Caribische stijl met ligstoelen, drie grote zwembaden van verschillende dieptes, watervallen en fonteinen, omgeven door tropische en mediterrane planten in een zeer goed onderhouden buitenruimte.
Naast 24-uurs beveiliging beschikt het wooncomplex ook over een concierge die gasten en genodigden verwelkomt in de brede en ruime lobby. Het wooncomplex omvat ook twee elegante en goed onderhouden restaurants/cafetaria’s en een privepianobar.
Vanaf hier kunt u snel de steden Guardamar del Segura en Torrevieja bereiken, evenals de opritten van de snelweg (elk 5-10 minuten met de auto) en zo heeft u snel toegang tot diverse diensten, supermarkten, winkels en restaurants die lokale, internationale en mediterrane gerechten serveren.
Het appartement is ideaal voor overwinteraars (door de orientatie heb je de hele dag direct zonlicht), maar ook voor zomervakantiegangers of ideaal om het hele jaar door te wonen dankzij de rustige en tegelijkertijd strategische ligging. Dit appartement is tevens ideaal als investeringsobject voor eventuele vakantieverhuur.

Ook is het mogelijk een garageplaats aan te kopen: rondom het wooncomplex zijn tevens diverse gratis buitenparkeerplaatsen aanwezig.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

volledig gemeubeld1
Badkamer1
airco1
gemeenschappelijke tuin1
gemeenschapplijk zwembad3
Slaapkamer2
inbouwkasten1
Lift1
Terras1

Meer informatie? Contacteer ons!