Nieuwbouw appartementen in  Pilar de la Horadada,

2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 193.900

Nieuwbouw appartementen in  Pilar de la Horadada,
Moderne appartementen op een goede locatie dichtbij het stadscentrum in Pilar de la Horadada , met twee slaapkamers, tuin of dakterras nabij het centrum van het Spaanse dorp Pilar de la Horadada

Dichtbij alle voorzieningen die u nodig heeft en vlakbij het stadscentrum, kunnen wij u nu dit mooie en interessante project voorstellen bestaande uit in totaal 6 appartementen, 3 begane grond met groot terras en 3 bovenverdiepingen met groot dakterras.

Alle appartementen hebben een open ruimte tussen de keuken en de woonkamer, twee grote slaapkamers en twee badkamers, waarvan er een en-suite grenst aan de hoofdslaapkamer.

De urbanisatie zal een prachtig gemeenschappelijk zwembad en groene zones bieden.

De appartementen zijn voorzien van pre-installatie van airconditioning, elektrische apparaten, LED-verlichtingspakketten, badkamers voorzien van vloerverwarming. In de omgeving is er een breed scala aan restaurants, cafes, winkels, apotheken, banken en supermarkten.

Met een korte rit bereikt u de prachtige stranden van Torre de la Horadada of de Mar Menor, de golfbaan Lo Romero of de winkelcentra van Dos Mares of La Zenia Boulevard.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Airco pre-installatie1
Badkamer2
Slaapkamer2
gemeenschapplijk zwembad1
omheind1
vloerverwarming in de badkamers1

Meer informatie? Contacteer ons!