Penthouse met solarium in Pilar de la Horadada

2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 226.000

Nieuw appartementencomplex in  Pilar de la Horadada aan de Costa Blanca. Deze Spaanse stad biedt een breed scala aan diensten en faciliteiten, zoals grote supermarkten, bars en restaurants, scholen, medisch centrum, enz., evenals een fantastisch gemeentelijk sportpark, met een overdekt zwembad, voetbalvelden, tennis- en paddle-banen. De winkelcentra Dos Mares en Zenia Boulevard liggen beide op 15 minuten afstand en bieden een veelheid aan vrijetijds- en amusementsactiviteiten. Voor buitenliefhebbers ligt het fantastische strand van Las Higuericas op slechts 3 km van het complex en is met de fiets in 15 minuten te bereiken.
Het complex biedt appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, verkrijgbaar in verschillende modellen: modellen op het gelijksvloer met privetuin en terras, en modellen op de bovenste verdieping met privesolarium. De keuken en de eetkamer in een ruimte die uitkomt op het terras . De hoofdslaapkamer heeft bij alle modellen een en-suite badkamer. De woningen  zijn aanpasbaar, met afwerkingen om uit te kiezen, en omvatten huishoudtoestellen , pre-installatie van een airconditioningsysteem, pre-installatie van een gemotoriseerde luifel op het terras, een wasruimte met wastafel en een parkeerplaats.

De gemeenschappelijke ruimtes  zijn omheind, wat volledige veiligheid en privacy voor de bewoners garandeert. De prachtige gemeenschappelijke ruimte omvat een groot zwembad, tuinen met inheemse planten met een laag waterverbruik en een gemeenschappelijke garage.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer2
Badkamer2
Airco pre-installatie1
gemeenschappelijke tuin1
gemeenschapplijk zwembad1
Parkeerplaats1
solarium1

Meer informatie? Contacteer ons!