Luxe Villa's in Benijofar: Mediterrane charme en moderne stijl met panoramisch uitzicht!

3 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 459.900

Residencial Villa ligt in de gemeente Benijofar in een van de meest bekende en rustige wijken van Benijofar. Prachtig uitzicht op de kust en de zoutpannen van Torrevieja en La Mata, het is speciaal ontworpen voor klanten die de geografische ligging van hun eigendom in Spanje erg op prijs stellen. Benijofar is een uitzonderingsgebied aan de Costa Blanca met alle noodzakelijke voorzieningen: 30 minuten van de luchthaven van Alicante, dicht bij de stranden van Guardamars Villa’s in mediterrane stijl met woonkamer, volledig ingerichte open keuken, 3 slaapkamers (waarvan een ensuite). , 2 badkamers en wasruimte. Prive perceel met tea-race, parkeerplaats en prive zwembad, mediterrane tuin en een prachtig solarium met prachtig uitzicht.

Moderne gelijkvloerse villa’s met 3 slaapkamers en 2 badkamers, plus een dakterras. De villa’s hebben een open leefgedeelte, een combinatie van de keuken en wasruimte, met een eethoek en de woonkamer, die zich uitstrekt naar de buitenruimte met het zwembad. Alle slaapkamers hebben inbouwkasten en de hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer. De slaapkamers, in de meeste modellen, hebben directe toegang tot het terras. Geniet van een spectaculair panoramisch uitzicht op de zoutmeren vanaf het ruime dakterras.

Alle villa’s zijn inclusief pre-installatie voor airconditioning, aerothermische warmwaterproductie, elektrische rolluiken in de slaapkamers, dubbele beglazing, zwembad, buitendouche, tuin in Ibiza-stijl en parkeergelegenheid op het terrein.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Airco pre-installatie1
Badkamer2
elektrische rolluiken1
Slaapkamer3
omheind1
Parkeerplaats1
Prive zwembad1
solarium1
Wasplaats1
Tuin1

Meer informatie? Contacteer ons!