Moderne appartementen met spectaculair uitzicht in Finestrat

2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 260.000

Deze recidentie  bestaat uit 9 blokken van elk 9 appartementen. Er zijn 3 typen woningen: 27 penthouses met een eigen solarium, 27 op de eerste verdieping met terrassen en 27 begane grond met een eigen perceel. Allemaal in een besloten en exclusieve omgeving, om te genieten van sport- en amusementsactiviteiten. 

U kunt er genieten van een bevoorrecht uitzicht op de Middellandse Zee, evenals de fantastische en spectaculaire skyline van Benidorm. 
De huizen hebben een modern en exclusief ontwerp en zijn uitgerust met de nieuwste bouwtechnologieen die worden toegepast op het gebied van comfort, thermische en akoestische isolatie, aerothermische energie, airconditioning, enz.

 Ontworpen in een prive-luxeomgeving en beschermd door privebeveiliging, zodat u kunt genieten van de grootste privacy. Residentieel met 24-uurs videobewaking. Gemeenschappelijk zwembad met apart gedeelte voor kinderen en volwassenen. Grote privetuinen. Jacuzzi Fitnessruimte met jacuzzi, kleedkamers en douches. Ontspanningsruimte en er is ook een speeltuin voor kinderen.

Algemene informatie

Technische informatie

Bewoonbare oppervlakte

88.75m²

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer2
Slaapkamer2
Lift1
Ondergrondse parkeerplaats1
fitnessruimte1
gemeenschappelijke tuin1
gemeenschapplijk zwembad1
Sauna1
solarium1
Terras1

Meer informatie? Contacteer ons!