Een aantrekkelijke villa met vijf slaapkamers in een schilderachtig natuurlandschap.

5 slaapkamer(s)
3 badkamer(s)
9500 m²
€ 329.950

Costablancapropiedades is verheugd om deze villa met 5 slaapkamers, een gastenappartement en een zwembad in de Hondon-vallei te presenteren.

De woning is gelegen op slechts een paar minuten rijden van het dorp Hondon de las Nieves, waar u alle voorzieningen heeft die u nodig heeft voor uw dagelijks leven, waaronder: Bars en restaurants, supermarkt, dokterspraktijk, salons, school, sportcentrum en nog veel meer!

Deze grote en goed gepresenteerde villa bestaat uit het hoofdverblijf met 3 slaapkamers, 2 badkamers (master met en-suite), grote volledig ingerichte keuken met bijkeuken en wasruimte, grote open woonkamer en een glazen eetterras met adembenemend uitzicht op de bergen over de Hondon-vallei!

Onder de hoofdwoning bevindt zich een gastenappartement met 2 slaapkamers met een eigen onafhankelijke toegang, keuken, grote woon/eetkamer en badkamer. Naast het gastenappartement bevindt zich ook een zeer grote kamer die momenteel in gebruik is als opslagruimte, hier kan indien gewenst eenvoudig een extra gastenverblijf van gemaakt worden.

Aan de achterzijde van het pand is er een trap die leidt naar het ruime dakterras, de perfecte plek om buiten te eten en te genieten van het prachtige uitzicht over de Hondon-vallei.

Buiten is er een overloopzwembad en een zonneterras en het pand ligt op een perceel van ongeveer 9500 m2 met amandelbomen. Ongeveer driekwart van het perceel is volledig omheind met elektrische toegangspoorten tot het hoofdgebouw en verdere poorten die naar het lager gelegen gastenappartement leiden voor onafhankelijke toegang indien gewenst.

Verder profiteert de woning van; Elektriciteit, internet, satelliettelevisie en volledig prive gelegen met een van de beste uitzichten op de Hondon-vallei!

Afstand tot:

Hondon de las Nieves: 5 minuten
La Romana: 12 minuten
Aspe: 15 minuten
Luchthaven Alicante: 30 minuten
Stranden: 40 minuten

Algemene informatie

Technische informatie

Totale oppervlakte

9500m²

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer3
Berging1
Kelder1
Prive zwembad1
Slaapkamer5
Toilet3

Meer informatie? Contacteer ons!