Residentieel complex nabij 3 golfbanen

2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 219.000

Wooncomplex gelegen in Orihuela Costa, meer specifiek in het Villamartin-gebied, een bevoorrechte enclave omringd door drie prachtige golfbanen (Villamartin, LasRamblas en Campomar), op slechts vijf minuten van de beste stranden van Orihuela Costa. Dat betekent dat dit gebied een bijzondere omgeving is om te genieten van de zon en het leven in Spanje. Binnen een paar minuten lopen vinden we allerlei diensten, zoals bars, restaurants en allerlei winkels.

Het complex is gesloten en bestaat uit 62 woningen met elk 2 slaapkamers en 2 badkamers. De onderste verdiepingen hebben tuinen, terwijl de woningen op de 1e en 2e verdieping grote terrassen hebben en de penthouses grote privesolariums hebben met overdag zon. De woningen zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met ingebouwde airconditioning, vloerverwarming en schermen in de badkamers. Alle woningen beschikken over parkeerplaatsen en berging.

De gemeenschappelijke ruimtes hebben een zwembad voor volwassenen en kinderen, en een jacuzzi. Grote tuinen met palmbomen en een grote verscheidenheid aan planten maken dit wooncomplex tot een uitstekende omgeving, zowel voor permanente bewoning als voor vakanties.

 

Algemene informatie

Nieuwbouw

Ja

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer2
Slaapkamer2
Garage1
Tuin1

Meer informatie? Contacteer ons!