Zon, zee en comfort: luxe appartementen in de buurt van het strand Arenal in Calpe

2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 383.000

Appartementen dichtbij  Arenal Beach in Calpe
Dit project zal bestaan uit 74 appartementen – met 2 slaapkamers en 3 slaapkamers, verdeeld over 2 gebouwen.

Elk gebouw heeft 13 verdiepingen en gemeenschappelijke ruimtes zoals 2 zwembaden, tuinen, een kinderspeelplaats, een paddlebaan en een ondergrondse parkeerverdieping. De appartementen worden gebouwd met de hoogste kwaliteiten en een breed scala aan personalisatiemogelijkheden.

In elk type woning kunt u genieten van grote open keukens. Ze hebben hoge en lage meubels voorzien van lades met een automatisch soft-close systeem. Een kolom voor oven en inbouwapparatuur: koelkast, oven, magnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. Werkblad en keukenfront van hetzelfde materiaal.

In de badkamers vindt u porseleinen tegels van topkwaliteit. Hangend sanitair van verglaasd porselein. Ook groot formaat douches in witte hars inclusief douchescherm.

Hier, bij appartementen Jade vindt u het huis waar u van droomde. Elke kamer is tot in detail ontworpen om u te laten genieten van de zon, de zee en met luxe afwerkingen. De appartementen baden in het licht en zijn in harmonie met de natuur, met grote terrassen en uitzicht op zee. Ze zijn tot in de puntjes verzorgd en je kunt ze nog helemaal naar wens aanpassen. Want dit wordt jouw thuis!

Je hebt ook de mogelijkheid om het nog specialer te maken. Dankzij ons team kunt u uw huis personaliseren met de beste kwaliteiten en materialen. Dubbelhoge terrassen, natuurlijk licht, droomorientatie … Het is geen fantasie, het is een wedergeboorte van architecturale lijnen, zorgvuldig ontwerp, mediterrane lucht en omgeven door een onvergelijkbare omgeving. Een waar paradijs tussen natuur en stad.

Deze nieuwe ontwikkeling ligt in  een nieuwe woonwijk in Calpe, wordt gebouwd op slechts 200 meter van het Arenal-strand. Daarnaast profiteert Calpe van een uitgelezen microklimaat.
Er zijn verschillende appartementen beschibaar .
Appartement met terras voorzien van 2 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf 342,000 €
Appartement met terras voorzien van 3 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf 410,000 €
Appartement met terras voorzien van 3 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf 699,000 €
Afhankelijk van de gevorderde bouwtermijn kan je nog materiaal keuzes maken.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer2
Slaapkamer2
gemeenschappelijke tuin1
gemeenschapplijk zwembad1
Ondergrondse parkeerplaats1

Meer informatie? Contacteer ons!