Luxe Villa's in San Fulgencio.

3 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
129 m²
€ 299.900

Villa met 3 slaapkamers in San Fulgencio
Deze gelijksvloers villa’s bestaan uit drie slaapkamers met twee badkamers . Zo heb je geen last van trappen, behalve als je naar het dakterras gaat.

Wanneer u via de hoofdingang naar binnen stapt ziet u aan uw linkerhand de keuken, eetkamer en woonkamer. Aan de rechterkant heb je de drie slaapkamers en twee badkamers. Een van de badkamers is ensuite.

Achter de keuken vindt u een berging en de trap naar het dakterras. Het dakterras is 42m2 en is voor de helft overdekt. Zo kunt u zowel genieten van de zon als ontspannen in de schaduw.

Het is mogelijk om een prive zwembad te nemen. De villa wordt 18 maanden na de eerste betaling opgeleverd.

Omgeving
De villa’s bevinden zich in de stad San Fulgencio, een internationale plaats die voornamelijk door burgers in heel Europa is gekozen om zich permanent te vestigen. Het ligt op 35 minuten van de luchthaven van Alicante en wordt omgeven door kleine, gezellige stadjes. Het ligt op het prachtige platteland, op 15 minuten van het strand van El Tosal en op dezelfde afstand van het strand van La Marina. In San Fulgencio heb je verbazingwekkende gemiddelde temperaturen met de koele bries van de oceaan in de zomer, maar bescherming tegen de bergen in de winter.

Algemene informatie

Technische informatie

Totale oppervlakte

129m²

Bewoonbare oppervlakte

87m²

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer3
Badkamer2
Parkeerplaats1
Zwembadis een optie 13m21
solarium1

Meer informatie? Contacteer ons!