Luxe villa in Dehesa de Campoamor

4 slaapkamer(s)
4 badkamer(s)
€ 1.050.000

Nieuwbouw villa in Dehesa de Campoamor
Als u op zoek bent om te genieten van een ontspannen leven aan de Costa Blanca, u een groot terras, een mooi zwembad en optimaal daglicht nodig heeft, dan zult u deze prachtige villa in Dehesa de Campoamor geweldig vinden. Deze energiezuinige villa geniet van een idyllische positie binnen de exclusieve residentiele urbanisatie gelegen in een gewilde luxe wijk van Orihuela Costa, op slechts 4 minuten van de stranden en met alle soorten diensten in de buurt.

U kunt er over beschikken zonder het huis te verlaten: een recreatieve onderbouw waar u biljart kunt spelen of uw fitnessapparatuur kunt uitdagen, een prachtige tuin met barbecue om uw vrienden uit te nodigen en een groot solarium waar u kunt zitten en de zon kunt zien ondergaan met een glas wijn en een aperitiefje. Dit is het ideale huis voor een vakantie aan zee of voor een permanent ontspannen dagelijks leven, met zon bijna het hele jaar door en ruime exterieurs om van te genieten en quality time door te brengen.

De interieurs zullen u ook een goed gevoel geven. Ze zijn ruim, licht en open, met een luxe keuken, woonkamer en eetkamer in een enkele ruimte. Een mooie uitzicht naar buiten dankzij de grote ramen. Er is gekozen om er voor te zorgen dat de raampartijen het binnenleven met het buitenleven goe met elkaar te verbinden. In elke hoek van het huis kunt u van het heerlijke mediterrane licht genieten, terwijl u kookt, of op de bank leest of met uw laptop gaat zitten werken.

Deze prachtige villa in Campoamor met het ontwerp en de inrichting waar u altijd van gedroomd heeft is nu te koop
U zult heel blij zijn om dit huis te delen met de mensen van wie u het meest houdt. Dankzij de ruimtelijkheid, met 3 of 4 slaapkamers en 3 of 4 badkamers, zult u er met uw gezin kunnen intrekken en beginnen met het verzamelen van mooie herinneringen. Maar weet u wat het beste is? Wij kunnen uw woning volledig personaliseren aan uw eigen wensen, zodat u nog meer van een hogere levenskwaliteit kunt genieten.

De  bouwer en projectontwikkelaar van dit project, geven u de mogelijkheid om uw huis naar uw smaak in te richten en te decoreren, precies zoals u het in gedachten heeft. Laat uw fantasie de vrije loop en laat u verrassen door wat ons team van architecten en ontwerpers kan bereiken. Wij kunnen uw wensen en dromen waarmaken. Nederlandstalige begeleiding gedurende het proces beschikbaar.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons , wij geven  u graag meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling in Orihuela Costa.
 

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Slaapkamer4
Badkamer4
Zwembad1

Meer informatie? Contacteer ons!