luxe villa in Cumbre del Sol

5 slaapkamer(s)
9 badkamer(s)
2122 m²
€ 5.221.000

Villa Marblau is een exclusief eigendom met ruime ruimtes waar het ontvangen van uw gasten puur plezier zal zijn. Dit unieke ontwerp op een perceel van 2122 vierkante meter heeft 5 slaapkamers en 9 badkamers met de mogelijkheid om nog een badkamer toe te voegen. Villa Marblau heeft zijn unieke kenmerken. Alle kamers zijn ruim en licht en hebben een eigen badkamer.

De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast, een groot terras en een en-suite badkamer met ligbad waarin u kunt ontspannen terwijl u geniet van het uitzicht op zee. de woonruimte is de perfecte plek voor uw gasten, de ruime woonkamer heeft een eetkamer die gemakkelijk plaats biedt aan een groot gezin. Deze ruimte is dubbel zo hoog en lamellen in de bovenliggende ramen zorgen voor helderheid en grandeur. De keuken, waar we nog een eethoek vinden, biedt een fantastisch uitzicht dankzij de raampartij, die een warme sfeer uitstraalt. Zowel de woon/eetkamer als de keuken geven toegang tot een indrukwekkend terras met solarium en chill-out zone, evenals een groot overloopzwembad met jacuzzi.

De benedenverdieping verrast met een extra ruimte, die verbouwd kan worden tot appartement met slaapkamer, badkamer, eetkamer, terras en veranda. Villa Marblau heeft ook een overdekte parkeerplaats voor 3 auto’s en een lift voor alle 3 de verdiepingen, voor extra comfort en functionaliteit. Verder is er extra ruimte die kan worden ingericht als speelkamer, een studio, een kantoor of een andere lounge. Als u op zoek bent naar een unieke ruimte voor alle gezinsleden, dan heeft u uw nieuwe thuis gevonden in het Residential Resort Cumbre del Sol.

Algemene informatie

Technische informatie

Totale oppervlakte

2122m²

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer9
Slaapkamer5
Garage1
Zwembad1

Meer informatie? Contacteer ons!