Appartement

2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 350.000

Dit project van 162 luxe nieuwbouwappartementen in Finestrat.

U kunt kiezen uit 162 penthouses met 2 en 3 slaapkamers en 20 vrijstaande villa’s met 3 slaapkamers. Het is geen toeval dat we deze urbanisatie een resort hebben genoemd.
De residentie Seascape Resort is gelegen op de hellingen van de Sierra Cortina, in de gemeente Finestrat, vanwaar ze de baai van Benidorm domineert, en biedt een bevoorrecht uitzicht op de Levantijnse zonsopgang en al het leven dat in deze bruisende stad wordt geboren.

Ontwerp
Het concept van welzijn inspireert elk klein detail van het complex, zodat u het comfort, het licht en de luxe kunt ervaren waar u altijd al van gedroomd heeft. De huizen definieren met hun verspringende vormgeving verschillende gemeenschappelijke ruimtes voor het plezier en de ontspanning van de eigenaren. Bovendien zijn ze uitgerust met de nieuwste technologie die wordt toegepast op het gebied van comfort: airconditioning, aerothermische energie voor de productie van warm sanitair water (ACS), voorinstallatie van een jacuzzi, thermische en akoestische isolatie, enz.
Gemeenschappelijke ruimtes
We hebben nog meer geheimen om u te laten zien over deze ongelooflijke luxe Residential: zwembaden, jacuzzi, chill out zone, minigolf, putting green, sportscholen, ontspanningsruimtes, sauna’s, intelligente brievenbussen, gastronomische ruimte, multisportterrein, paddle tennisbaan, bio-gezonde speelruimte, loungeruimte, ontspannings- en leesruimte, aromatuin, panoramisch uitzichtpunt, verwarmd zwembad…. en dit alles met een gegarandeerde toegankelijkheid voor mensen met een beperkte mobiliteit en de gemoedsrust van het leven in een ruimte die beschermd wordt door de particuliere veiligheid.
Sportterrein
Verwarmd zwembad
Fijnproeverskamer
Zwembaden en jacuzzi
Chillout Zone
Minigolf
Gym
Ontspanningszone
24-uurs bewaking
Slimme Brievenbussen
Sauna
Panoramisch oogpunt
Aroma-tuin
Bio-gezonde speeltuin
Kinderspeelplaats

Algemene informatie

Nieuwbouw

Ja

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer2
Slaapkamer2
Ondergrondse parkeerplaats1
fitnessruimte1
gemeenschappelijke tuin1
gemeenschapplijk zwembad1
ontspanningsruimte1

Meer informatie? Contacteer ons!