Duovilla in Polop

3 slaapkamer(s)
3 badkamer(s)

Verkocht

Deze nieuwe urbanisatie is gelegen in de woonwijk La Alberca, een landschappelijke enclave tussen de Middellandse Zee en de bergen. 15 minuten van de stranden van Benidorm en met snelle toegang tot allerlei diensten, zoals de vele internationale scholen in de omgeving (Elian`s British School, Den norske skole Costa Blanca).

Deze uitstekende villa’s bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, allemaal met een onafhankelijk perceel met parkeerplaats, privezwembad en een zorgvuldige verdeling: Op de begane grond heeft het een grote woon-eetkamer en een open keuken, 1 slaapkamer met een ingebouwde kledingkast, 1 complete badkamer en een overdekt terras. De eerste verdieping is verdeeld in 2 slaapkamers met inbouwkasten, 2 en-suite badkamers en een terras in elke slaapkamer, de voorste met uitzicht op zee. Optioneel zonnebank.

De standaardkwaliteiten en afwerkingen van deze nieuwbouw zijn uitstekend: alle woningen zijn voorzien van geautomatiseerde rolluiken, vloerverwarming in alle badkamers, pre-installatie van geleide airconditioning, hydromassagekolom in de hoofdbadkamer, zonnepaneel voor warm water, 3 fotovoltaische panelen ,voor elektrische energie en Klasse A energie-efficientiecertificering. Bovendien is het voor een beperkte tijd  inbegrepen als geschenk : Binnen- en buitenverlichting , doucheschermen in badkamers en  keukenapparatuur.

Algemene informatie

Nieuwbouw

Ja

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer3
Slaapkamer3
Parkeerplaats1
Zwembad1

Meer informatie? Contacteer ons!