Moderne appartementen aan het strand met uitgebreide infrastructuur en spectaculair uitzicht

2 slaapkamer(s)
1 badkamer(s)
€ 193.000

Buitengewoon project gelegen op het strand in Mar de Pulpi, een kustgebied van Almeria. Het wooncomplex is ontworpen in de traditionele Andalusische stijl, met witte gevels en afgeronde hoeken. Alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, hotels, een sportschool en een sportcentrum bevinden zich op het terrein van het wooncomplex. Het prachtige aangelegde park van 70.000 m² met kinderspeelplaats en outdoor fitnessapparatuur zijn beschikbaar voor alle bewoners. Het fantastische bar / restaurant aan het strand is ook het hele jaar door geopend. Het project is goed verbonden met de snelweg, openbaarvervoer en drie internationale luchthavens.

Het complex is verdeeld in verschillende zones, elk met grote gemeenschappelijke ruimtes, waaronder tuinruimten en zwembaden voor volwassenen en kinderen, met drie jacuzzi´s (een verwarmd), evenals een Finse sauna.

Appartementen beschikbaar in complexen van 3 etages, met 1,2 of 3 slaapkamers. Kies tussen appartementen op de begane grond met een groot terras, de middelste verdieping of de bovenste verdieping met een privedakterras. De woonkamer, keuken en eetkamer zijn gecombineerd tot een ruime kamer, die uitkomt op het terras. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en de grote slaapkamer komt uit op het terras. Het uitzicht vanaf de appartementen varieert, afhankelijk van de ligging, met een keuze aan uitzicht op zee, op het zwembad of op de tuin.

Alle appartementen zijn airconditioning klaar en hebben een aparte wasruimte en een priveparkeerplaats op de gemeenschappelijke parkeerplaats.

Elk appartement kan worden aangepast, afhankelijk van het ontwikkelingsstadium. Er zijn ook appartementen die sleutel klaar zijn.

Om het koopproces te vergemakkelijken, zijn meubels- en apparatuur pakketten tegen een concurrerende prijs verkrijgbaar. Daarnaast worden eigenaren verhuur- en onderhoudsdiensten aangeboden, wat dit project tot de ideale investeringsmogelijkheid maakt.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer1
Slaapkamer2
Parkeerplaats1
gemeenschappelijke tuin1
gemeenschapplijk zwembad1

Meer informatie? Contacteer ons!