Moderne 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen met tuin en boventerras op uitstekende locatie

2 slaapkamer(s)
1 badkamer(s)
€ 134.000

Welkom bij Mar de Pulpi fase 7 – In deze fase beschikken we over 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen met terras, tuin of boventerras en parkeerkelder.

De royale gemeenschappelijke ruimtes hebben ook een speeltuin voor kinderen binnen een gesloten veiligheidszone. Zo heeft Mar de Pulpi fase 7 van het wooncomplex Pueblo Mediterraneo veel te bieden: geweldige voorzieningen, een rustige locatie in een spectaculaire natuurlijke omgeving, toegang tot alle dagelijkse diensten en uitstekende sportfaciliteiten die het complex biedt.

Mar de Pulpi fase 7 biedt strandappartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en grote terrassen. De woningen op de begane grond hebben een overdekte veranda en tuin. De eigenaren van de woningen op de eerste verdieping zullen op hun ruime terrassen optimaal genieten van de Almeriaanse zon. En degenen die geinteresseerd zijn in een penthouse hebben ook de beschikking over een grote buitenruimte in de vorm van een boventerras met uitzicht op zee dat toegankelijk is vanaf het pand. Bovenste terrassen zijn ook voorzien van douche, elektriciteit en televisieaansluiting waar het mogelijk is om een ​​barbecue te plaatsen. Alle typen appartementen hebben een parkeerplaats in de onderbouw en ook toekomstige bewoners kunnen een berging aanschaffen.

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer1
Slaapkamer2
Parkeerplaats1
gemeenschappelijke tuin1
gemeenschapplijk zwembad1

Meer informatie? Contacteer ons!