Orihuela Costa Beach appartementen in Villamartin met 2 en 3 slaapkamers

2 slaapkamer(s)
1 badkamer(s)
€ 175.000

Orihuela Costa Beach appartementen in Villamartin met 2 en 3 slaapkamers met gemeenschappelijk zwembad en grote gemeenschappelijke ruimtes. Vanaf 223.000 euro.

De residentie is gelegen in Orihuela Costa (Villamartin Golfgebied), ontworpen voor diegenen die willen genieten van de kwaliteit van het leven in de Middellandse Zee, in een rustige maar gevestigde omgeving, op minder dan 8 minuten van het strand en met alle beschikbare diensten. uw bereik. De urbanisatie (gesloten rond de perimeter) heeft in totaal 94 appartementen met 2 en 3 slaapkamers met 1 of 2 badkamers, en ze zullen allemaal een parkeerplaats in de kelder hebben met of zonder berging. De urbanisatie heeft ongeveer 3.300 vierkante meter aan gemeenschappelijke ruimtes met gemeenschappelijke wifi, 2 zwembaden (volwassenen en kinderen), 1 jacuzzi en 2 petanquespeelplaatsen. Oplevering: 15 juni 2023

Airconditioning Woning maatwerk Parkeerplaatsen golfbanen Zwembad Stranden Wifi De woningen van deze nieuwe woonwijk zijn verdeeld in 3 blokken met een begane grond plus drie verdiepingen, met appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. U beslist waar u wilt wonen: appartementen op de begane grond met een eigen tuin, appartementen op de eerste of tweede verdieping met grote terrassen die zijn ontworpen om te genieten van het licht en het uitzicht op de gemeenschappelijke ruimtes of de prachtige penthouses op de derde verdieping met solarium. Alle appartementen hebben de installatie van een wifi-router en de installatie van apparatuur voor het vastleggen van tv-signalen in het Spaans, Russisch, Frans en Duits. Een ander aspect dat moet worden benadrukt, is de functionaliteit en het gezellige ontwerp van de woningen, toiletten met ingebouwde stortbakken, douchebakken met hars en geintegreerd scherm, ingebouwde kleerkasten en een intercom die is verbonden met de twee voetgangersingangen van de woning.

Appartement 2 slaapkamers 1 badkamer euro 223.000

Algemene informatie

Nieuwbouw

Ja

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer1
Slaapkamer2
gemeenschapplijk zwembad1
gemeenschappelijke tuin1
Parkeerplaats1

Meer informatie? Contacteer ons!