Geniet het hele jaar door van de Spaanse zon

1 slaapkamer(s)
1 badkamer(s)
€ 160.000

Dit nieuw project ligt vlakbij het strand van Mil Palmeras gelegen tussen Campoamor en Torre de la Horadada.  Mil Palmeras is een van de beste stranden van de Middellandse Zee, bekroond met de Blauwe Vlag sinds 2019.
Luxe zorgappartementen aan het strand van Mil Palmeras

In totaal zijn er 46 zorgappartementen met 1 of 2 slaapkamers en badkamers, grote terrassen op de begane grond en solariums bij de penthouse-appartementen waar je het hele jaar kunt genieten van de Spaanse zon.  9 appartementen op het gelijkvloers zijn aangepast voor rolstoelgebruikers.  En er is een tele-assistentie service in elke woning gedurende 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, die zorg kan bieden in situaties van telezorg, medische hulp of noodgevallen.

Genieten van prachtige faciliteiten
Het wooncomplex biedt een groot aantal voorzieningen voor uw gezondheid en welzijn, waaronder prachtige gemeenschappelijke ruimtes met zwembad, volledig uitgeruste fitnessruimte, gemeenschapsruimte, schoonheidssalon en fysiotherapieruimte. Dit alles samen met de voordelen van de zee en het heerlijke klimaat van de Costa Blanca.  

Algemene informatie

Nieuwbouw

Ja

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer1
Slaapkamer1
Parkeerplaats1
Tuin1
Zwembad1
fitnessruimte1

Meer informatie? Contacteer ons!