Moderne vrijstaande villa met tuin en privezwembad in Calasparra.

3 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
545 m²
€ 309.000

Vrijstaande villa op een perceel van 545 vierkante meter, met tuin en prive zwembad, gelegen in de urbanisatie Coto Rinales, Calasparra, regio Murcia.

Deze prachtige woning heeft een modern design en is zeer praktisch en functioneel verdeeld over een verdieping. Alle kamers zijn verbonden met de spectaculaire tuin en het zwembad. Het heeft een inkomhal, een ruime woonkamer met een open volledig ingerichte en uitgeruste keuken, drie grote slaapkamers, de grootste en suite, en twee volledige badkamers.Buiten en binnen vinden we een prachtig zwembad, terras, tuin en buiten parkeerplaats.

Uitstekende kwaliteiten en uitrusting, zoals onder andere aluminium timmerwerk en climalit-ramen, gladde verf, ingebouwde kleerkasten, wit gelakt houttimmerwerk, pre-installatie van airconditioning, aerothermische energie of porselein van topkwaliteit en vloeren.

De urbanisatie is beperkt toegankelijk voor niet-residenten en is gelegen in een beschermde natuurlijke enclave die totale rust, mooi weer en een gezonde omgeving garandeert.

Calasparra is een gemeente in de regio Murcia met alle diensten en uitstekende verbindingen, het ligt op ongeveer 50 km van de hoofdstad van Murcia, de reis ernaartoe is snel, gemakkelijk en een lust voor het oog, omringd door vier rivieren en twee moerassen, het water is een aantrekkelijk voor de reiziger, niet alleen vanwege de rijkdom van het landschap, maar ook vanwege de verscheidenheid aan activiteiten die kunnen worden ondernomen (onder meer wandelen, speleologie of canyoning).

Voor wie op zoek is naar zijn plekje onder de zon, een modern en comfortabel huis met grote prive buitenruimtes midden in de natuur, is dit ongetwijfeld een perfecte optie om te overwegen.

Algemene informatie

Technische informatie

Totale oppervlakte

545m²

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer2
Slaapkamer3

Meer informatie? Contacteer ons!