Appartement in Denia

3 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
305 m²

Verkocht

Omarmd voelen door de natuur, op het terras zitten en genieten van een prachtig uitzicht op zee, naast een uitstekende golfbaan zijn en op een steenworp afstand van grote toeristische steden, dat is wat u te wachten staat bij Golf Suites La Sella. Appartementen met 3 slaapkamers, allemaal met toegang tot een terras om optimaal te genieten van het zonlicht en de Middellandse Zee, een keuken die uitkomt op de woon/eetkamer die ook uitkomt op een veranda op het terras, kleine details die deze appartementen uniek.

We weten dat comfort en energie-efficientie kernwaarden zijn in een huis, dus bij Golf Suites La Sellawe hebben deze doelen bereikt. Voorzien van vloerverwarming, airconditioning met een warm/koud systeem via luchtkanalen, warm water met Ecodan, een energiezuinig hybride systeem, eerste klas elektrische toestellen zijn inbegrepen, technische verlichting, alarm, ventilatiesysteem, domotica en lift.

De perfecte aanvulling op deze prachtige appartementen zijn hun gemeenschappelijke ruimtes, ruimtes waar u gewoon kunt ontspannen, genieten van het buitenleven, met buitenzwembaden, tuin en wellness in elk gebouw. Naast 24/7 bewaking in het hele resort, een golfbaan met 27 holes ontworpen door Jose MariaOlazabal, een vijfsterrenhotel Marriott La Sella met een eigen spa, fitnessruimte, restaurants, een luxe voor een select gezelschap.

Algemene informatie

Technische informatie

Totale oppervlakte

305m²

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer2
Slaapkamer3

Meer informatie? Contacteer ons!