Appartement in Orihuela Costa

2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 329.800

-Dit project van nieuwe moderne appartementen wordt gebouwd in Playa Flamenca. Prachtige terras appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers gelegen op een fantastische locatie op 400 meter van Playa Flamanca in Orihuela Costa. Ze hebben allen een living met moderne open keuken en schuiframen die toegang geven naar het front terras. De penthouses zijn zeer luxueus en hebben een groot zonnedakterras.

Het tropisch complex zal 3 zwembaden hebben waarvan 1 verwarmd, prachtige tropische groenzones, een bowling, een fitness, een lounge zone en aparte relaxatie ruimtes.
Het ganse complex zal mooie uitzichten hebben over de groene omgeving.
Playa Flamenca is een residentiele urbanisatie gelegen aan de oostelijk kustlijn van de Middellandse Zee, in het meest zuidelijke district van de provincie Alicante, en 4 km ten zuiden van de stad Torrevieja. Playa Flamenca heeft tevens drie schitterende witte zandstranden met schoon, veilig zwemwater en een traditionele Spaanse strandbar.

Op wandelafstand van Flamenca sun liggen vele restaurants, bars en winkels. Het grote shopping center Zenia Boulevard met 130 trendy winkels ligt op 900 meter. Er liggen verschillende golf terreinen op maar enkele minuten rijden. De zeer mooie stranden van Cala Captain, Cabo Roig, Cala Cerrada en Playa Flamenca liggen allemaal op korte wandelafstand.

Prijzen Flamenca sun
Appartement met terras voorzien van 2 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf €329.800 
Appartement met dakterras voorzien van 3 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf €541.800
Appartement met tuin voorzien van 2 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf €339.600

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer2
Slaapkamer2
Garage1
Tuin1

Meer informatie? Contacteer ons!