Nieuw gebouwde vrijstaande villa's naast Vistabella Golf

3 slaapkamer(s)
3 badkamer(s)
183 m²
€ 329.000

16 nieuwe villa’s met energiecertificaat klasse A. In de woonwijk euro Entrenaranjos, naast Vistabella Golf. Met alle nodige diensten op een paar meter afstand in de omgeving: supermarkt, bars, restaurants. Perfect gecommuniceerd met andere interessegebieden zoals de lagunes van Torrevieja, Torrevieja, Guardamar del Segura, Villamartin, Orihuela Costa… 35 minuten van de internationale luchthaven van Alicante.

Deze uitstekende vrijstaande villa’s bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, allemaal met een onafhankelijk perceel met parkeerplaats, prive zwembad van 5 x 3 m. of 6 x 3 m., zorgvuldig ontwerp met nieuwe materialen binnen, buiten en gevel, en een magnifieke indeling: Op de begane grond heeft het een grote woon-eetkamer en een open keuken, 1 slaapkamer met ingebouwde kleerkast, 1 complete badkamer en een overdekt terras. De eerste verdieping is verdeeld in 2 slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers en suite en een groot terras. Met optioneel solarium.

De standaardkwaliteiten en afwerkingen van deze nieuwbouw zijn uitstekend: alle woningen zijn voorzien van automatische rolluiken, vloerverwarming in alle badkamers, pre-installatie van geleide airconditioning, hydromassagekolom in de hoofdbadkamer en Klasse A energie-efficientiecertificering. Deze Certificering A omvat: – Thermo-akoestische isolatie met verhoogde densiteit in alle ramen en ramen (ClimaGuard), alsook op het dak. Aanzienlijke bijdrage van hernieuwbare energiebronnen, waaronder een zonnepaneel voor de productie van sanitair warm water en 3 fotovoltaische panelen voor de productie van elektriciteit.

Bovendien is het voor een beperkte tijd ook inbegrepen als een geschenk met dank aan de promotor: binnen- en buitenverlichting, doucheschermen in badkamers, de keuken apparaten . De villa’s hebben een zeer goede orientatie op het oosten of westen. Neem contact met ons op voor bezoeken en meer informatie!

Algemene informatie

Technische informatie

Totale oppervlakte

183m²

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer3
Slaapkamer3
Parkeerplaats1
Tuin1

Meer informatie? Contacteer ons!