Luxe penthouse in Punta Prima

3 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 559.000

Gelegen in de woonwijk Punta Prima, aan de Costa Blanca Zuid
 
Dit penthouse heeft een groot solarium met toegang vanaf de terrassen naast de woonkamer. De prachtige keuken met een moderne stijl en materialen van topkwaliteit is ontworpen om aan al uw wensen op het gebied van design en functionaliteit te voldoen. De Amerikaanse bar maakt plaats voor de rest van het huis, waardoor een ruime en lichte omgeving ontstaat waar u familie en vrienden kunt ontvangen.
 
De slaapkamers zijn uitgerust met kasten om de opslagruimte te maximaliseren. De badkamers zijn volledig uitgerust met een wastafel, spiegel, volledig scherm in douches en vloerverwarming voor meer comfort. Daarnaast beschikken de penthouses over airconditioning door de gehele woning en een domoticasysteem.
 
Buiten biedt deze residentie een grote gemeenschappelijke ruimte uitgerust met een exclusieve tuin met een grote verscheidenheid aan planten, een hangmatgedeelte, een groot zwembad, binnen- en buitenfitnessruimte, sauna, Turks stoombad en jacuzzi.
 
Zonder twijfel is deze woning de perfecte optie voor wie op zoek is naar een rustige en exclusieve levensstijl vlakbij het strand.

Algemene informatie

Nieuwbouw

Ja

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Tuin1
Badkamer2
Slaapkamer3
fitnessruimte1
gemeenschappelijke tuin1
ontspanningsruimte1
Lift1
Ondergrondse parkeerplaats1
solarium1
gemeenschapplijk zwembad1
Sauna1

Meer informatie? Contacteer ons!