Laatste 2 penthouses met spectaculair zeezicht in La Mata, Torrevieja

3 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
€ 970.000

Laatste 2 penthouses met spectaculair zeezicht in La Mata, Torrevieja

Wonen op een unieke plek? La Mata Plaza is wat je zocht.

Ontdek onze laatste twee exclusieve penthouses, minutieus ontworpen tot in het kleinste detail. Met een moderne stijl en open omgevingen geven ze je een uniek gevoel van verbondenheid met de mensen om je heen.
Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met de eerste zonnestralen die door de grote ramen van de woonkamer filteren. Vanuit elke hoek van deze appartementen kunt u genieten van unieke zonsopgangen, waardoor een gezellige sfeer vol energie ontstaat.

De keuken in Amerikaanse stijl creeert een gevoel van ruimte en comfort. Je hebt een eiland dat het voedselbereidingsgebied uitbreidt, perfect voor kookliefhebbers.

Het grote terras nodigt u uit om uw maximale creativiteit te tonen en er een droomruimte van te maken. Een persoonlijke oase waar u kunt ontspannen, uw vrienden kunt ontvangen en onvergetelijke momenten in de buitenlucht kunt beleven.

Deze appartementen bestaan ​​uit 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Daarnaast heeft u de beschikking over een eigen solarium met jacuzzi en zomerkeuken. Vanuit deze bevoorrechte ruimte kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op de zee en de zoute lagune van La Mata in Torrevieja.

Kun je je voorstellen dat je geniet van een heerlijk zomers diner in het gezelschap van je familie of vrienden terwijl je naar de zonsondergang kijkt met het zachte geluid van de zee op de achtergrond? Dit penthouse geeft u die unieke mogelijkheid.

Mis de kans niet om onvergelijkbare zonsopgangen en zonsondergangen te ervaren. Deze woningen bieden u een unieke ervaring die u nergens anders vindt.

Belangrijkste kenmerken:
– Panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee
– Kilometerslange prachtige zandstranden voor de deur.
– Grote verscheidenheid aan restaurants en bars in de buurt
– Alle noodzakelijke diensten zoals: supermarkten, bakkerijen en apotheken op slechts een steenworp afstand.
– Hoogwaardige moderne, turn key, open appartementen met prachtig uitzicht
– Nabijheid van natuur en mooie wandelgebieden
– Korte afstand tot de luchthaven met uitstekende luchtverbindingen naar de meeste grote Europese steden

Het project:

La Mata Plaza bestaat uit 14 appartementen, allen met grote terrassen, twee commerciele panden op de begane grond en 11 ondergrondse parkeerplaatsen. Het project omvat ook een ruim solarium op het westen. Het beschikt over een jacuzzi en een spectaculair uitzicht op de zoute lagune van La Mata. 10 van de appartementen hebben direct uitzicht op de prachtige Middellandse Zee, het strand en het centrale plein van de stad. Deze appartementen, type A en B, beschikken over drie slaapkamers en twee badkamers. Penthouses type A en B hebben een eigen solarium van 80 m2, met panoramisch uitzicht op de zee en de lagune. De 4 type C appartementen zijn op het westen georienteerd, met uitzicht op de lagune van La Mata, met twee slaapkamers en een of twee badkamers.
In de onderbouw van het gebouw zijn naar keuze 11 parkeerplaatsen beschikbaar.

De appartementen worden sleutelklaar opgeleverd en inclusief het “Luxury pack”:-
– Marmeren vloer
– Vloerverwarming door de gehele woning.
– Volledig ingerichte keuken met Miele toestellen.
– Complete badkamers met kranen van Italiaanse oorsprong.
– Houten decoratie in hal, woonkamer en slaapkamer.
– Elektrische rolluiken over gans de woning

Algemene informatie

Technische informatie

EPC label

In aanvraag

Ruimtes en uitrustingen

Badkamer2
Slaapkamer3
Ondergrondse parkeerplaats1

Meer informatie? Contacteer ons!